EMDR

EMDR therapie

Reeds jaren is praktijk Sorghvliet gespecialiseerd in de EMDR therapie. EMDR staat voor Eye Movement Desensitization Reprocessing. De methode is gebaseerd op het helpen van de hersenen door ‘verkeerd’ opgeslagen beelden en ervaringen te vervangen voor positieve belevingen. Ieder mens ervaart stress in zijn leven. Maar op het moment dat de stresshormonen vrijkomen, kan dit teveel zijn om te verwerken. Of de stress is zo hoog dat het niveau van stresshormonen te hoog is dat je niets kunt verwerken. Op dat moment worden er dus verkeerde associaties gemaakt in je brein. Door de EMDR therapie blijven de herinneringen maar de negatieve emoties be├»nvloeden je leven niet meer.

Heb je onverwerkte emoties die ‘verkeerd’ zijn opgeslagen in je brein? Kom dan bij ons voor een EMDR therapie. Meld je aan of neem contact voor meer informatie.

Wil je weten hoe EMDR precies werkt? Bekijk dan de onderstaande video:

EMDR therapie

Heeft u ook een traumatische ervaring achter de rug? En wordt uw leven (steeds meer) beïnvloedt door deze ervaring? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook een afspraak maken voor een intakegesprek waarbij wij u kunnen adviseren over de vervolgstappen.