CREF Methode

Herstel je basisvertrouwen

Praktijk Sorghvliet is één van de geselecteerde praktijken die therapie geeft volgens de CREF methode. De CREF methode is een vorm van therapie waarbij de huidige problematiek wordt aangepakt door terug te gaan naar de basis. Terug naar de kinderperiode, en zelfs terug naar de zwangerschap.

CREF staat voor Circle Reprint Emotional Foundation. Ofwel het basisvertrouwen herstellen door terug te gaan naar de start van het leven van de cliënt. Deze therapie doorbreekt hardnekkige patronen op het gebied van emoties. Door gebruik te maken van één van onze paarden, kunnen wij de basis terugvinden. Deze therapie kan in iedere fase van het leven worden toegepast, zowel kinderen als volwassen, maar ook gezinnen, zijn gebaat bij deze manier van herstel.

Heeft u of uw kind problemen die niet te verklaren zijn? Is de emotionele huishouding niet in balans? De CREF methode is een therapie die altijd iets oplevert, zonder gebruik te maken van medicatie.

In de onderstaande video wordt de methode visueel uitgelegd.

Circle

- In de circle wordt er gemeten hoe het gesteld is met het basisvertrouwen.

Reprint

- Reprint is het herstellen van het basisvertrouwen door middel van verschillende technieken (zoals NLP, positieve EMDR).

Emotional

- Emotional is liefdevol naar jezelf kunnen zijn met zo min mogelijk oordelen.

Foundation

- Circle, Reprint en Emotional bij elkaar genomen, vormen samen de Foundation.

Wilt u ook weten wat een therapie volgens het CREF model u of uw kind kan opleveren? Neem dan contact met ons op, of meld u aan voor een intakegesprek.