Even voorstellen: onze pony`s

Wat leuk dat je op onze nieuwe website komt kijken. Nieuwsgierigheid kan veel opleveren en we hopen dan ook dat je vindt wat je zoekt, op onze site. Vanaf de start in 2011 heeft Praktijk Sorghvliet een enorme groei doorgemaakt. Vanuit de behoefte om kinderen met emotionele problematiek te kunnen ondersteunen, zijn we gestart met speltherapie. Maar omdat in onze visie niet past dat een kind er alleen voor komt te staan, hebben we onze kennis uitgebreid en passen we nu vooral de CREF methode toe om een ontspannen gezinssituatie te bereiken. Bij alle veranderingen en vernieuwingen past het perfect om ons op deze prachtige website te presenteren.

Wie zijn wij?

Op deze nieuwe site laten we je graag zien wie we zijn, wat we doen en hoe we werken. En als je nu nog nieuwsgieriger bent geworden, een afspraak maken voor een kennismaking kan ook. Kom zelf ervaren waar de praktijk staat en welke pony’s er lopen die cliënten helpen te spiegelen en te ondersteunen in hun persoonlijke processen. Wij als therapeuten worden voorgesteld op deze website. Maar onze pony`s willen wij ook even voorstellen.

Tvistur

Tvistur is een IJslander die in januari 2016 verhuisde van Vlieland naar Sorghvliet. Met zijn 21 jaren werden de ritten in duinen en zand hem wel wat veel. Nu is hij niet alleen de leider in de pony groep maar ook een grote leider in de persoonlijke processen van de cliënten op Sorghvliet. Altijd weet hij wel een deel aan te raken waar iemand weer mee verder kan in het leerproces.

Early Bird

Early Bird (Shetlander) is dan wel de kleinste en de jongste (7 jaar) van de pony’s maar laat zich duidelijk zien en voelen. Met een beschadigd eigen basisvertrouwen duurt het soms even voordat hij je vertrouwd. Dit kan een behoorlijke uitdaging zijn voor mensen en dat heeft dan ook weer zo veel te vertellen. Het mooie is dat zijn nieuwsgierigheid het altijd weer wint en er dus altijd weer nieuwe kansen zijn.

Even voorstellen: onze pony`s